Inderøyfest vil ha deg med!

Inderøyfest jobber for å bli Trøndelags beste festival – og kanskje til og med verdens beste! Men for å bli best trenger vi de beste folka til å jobbe med oss i kulissene. Vi trenger folk til alt fra bar og matservering til artistvertskap og sjåfører både før, under og etter festival. Så meld deg på og bidra til at Inderøyfest 2018 når nye høyder! 

Det er en rekke roller og arbeidsoppgaver du kan velge mellom som frivillig: artistvert, sjåfør, salg og rigging for å nevne noen. Disse kan du lese mer om i registreringsskjemaet under. Vi skal strekke oss så langt det lar seg gjøre for at du får jobben du ønsker deg de dagene det passer best for deg! Og vi trenger folk både før, under og etter festivalen går av stabelen, så mulighetene er mange!

Søk her!

Husk å velg de oppgavene du har mest lyst på øverst og huk av for om du kan jobbe før, under eller etter festival, eller huk av alle dersom du er fleksibel.

Som frivillig på Inderøyfest kan du blant annet nyte av disse godene:

  • Gratis inngang til alle arrangementer i regi av festivalen så lenge det er ledige plasser (forutsatt at du jobber én kveld eller to dagvakter)
  • Mat og drikke når du jobber, men kom med full mage
  • De som ønsker det kan få en attest som bekrefter din innsats hos oss på Inderøyfest
  • Du får være med på å skape stemning på Inderøy, skaffe deg nye venner, og du får muligheten til å lære om det å gjennomføre en unik festival og oppleve mye bra musikk!

Har du spørsmål om det å jobbe som frivillig under Inderøyfest kan du sende en epost til:
Ina Benedicte eller Simen som har ansvaret for de frivillige under årets festival.

 

Meny