Stiv Kuling

(Fotograf ikke oppgitt)
lørdag 9. juni
20.00
Muustrøparken
565 ,- Kjøp

 Stiv Kuling er bandet som gir deg lydsporet til din perfekte fredagskveld, men som også har låter som redder mandagen fra et blått havari. Musikken de spiller er inspirert av de tøffeste bandene fra 60- og 70-tallet, men guttene bringer også nye, friske elementer inn i sjangeren de selv kaller Atlantic Ocean Rock n´Roll – med klare referanser til oppveksten ytterst på trøndelagskysten. 

En konsert med Stiv Kuling kjennetegnes av et nådeløst tight komp, fengende gitarriff og et lekent rock n´roll-piano. Helt i front har de en energisk vokalist som serverer deg refrengene du aldri glemmer!

Bandet har spilt sammen siden 2004, men ikke før i Mars 2017 debuterte Stiv Kuling med sin første fullengder «Stiv Kuling». Et album hvor flere av låtene har hatt jevnlig rotasjon på radio. Sommeren 2017 bestod av en rekke konserter med egen musikk i bagasjen, hvor bandet virkelig fikk markert seg som et av trøndelags beste rockeband. Tilbakemeldingene fra både publikum og presse tydet på at bandet virkelig har noe bra på gang. Stiv Kuling kommer med ny musikk våren 2018, og vi gleder oss stort til en leken, svett og fengende rockekonsert på Inderøyfest i sommer.

Meny