Stacie Collins

(Fotograf ikke oppgitt)
fredag 8. juni
20.00
Muustrøparken
365 ,- Kjøp

Helt fra Nashville i USA har Inderøyfest hentet Stacie Collins! En dame
man sjeldent ser maken til og som allerede har lagt en rekke rock- og countryfestivaler i Norge for sine føtter. Hun er kjent for et energisk
liveshow, så vi gleder oss til hun skal riste liv i Inderøy under Inderøyfest 2018!

I år har Inderøyfest flyttet festivalområdet til Muustrøparken og utvider kalaset med konserter i festivalteltet til å omfatte både fredag og lørdag. Lørdag vet vi allerede at Violet Road har kontroll på, men nå annonserer festivalen selveste Stacie Collins til å avslutte fredagen.

Det er ikke hver dag det kommer storfint besøk fra statene til Inderøy. Hun er kjent for elleville shows og publikum elsker henne. I en miks av country og blues med en stor dose southern rock har Stacie spilt mye i Europa og Norge og det var vel egentlig bare et spørsmål om tid før Inderøyfest måtte tilføyes lista! Festivalen gleder seg til skikkelig rock ’n roll og hardcore honky tonk servert fra rå og muntspillende Stacie Collins med hennes solide og samspilte band i ryggen fredag 8. juni!

Makan til energisk dame på scenen skal du lete lenge etter! Her snakker vi en artist som mikser country og blues med en stor dose southern rock. Stacie Collins lager elleville show og publikum elsker henne. Bandet har turnert Europa i flere år og bygget seg en stor fanbase. I Norge har hun spilt på store festivaler innen rock, jazz, blues og country. Arrangører har booket henne tilbake og utallige klubber fra nord til sør har hatt henne på plakaten.

Stacie Collins bryter grensene mellom rock, blues og country. Knalltøff rock ’n roll og hardcore honky tonk med en dose rå blues er årsaken til deres store suksessen de siste årene. Tar vi med en energisk munnspillende dame som gir alt på scenen og et samspilt band i ryggen så har du en pakke det lukter svidd av. Bandets base er Nashville og sammen med sin basspillende mann har Stacie Collins utgitt 5 album og en live-DVD på eget plateselskap.

Meny