Utstillingsåpning Gloria Fabel

Utstillingsåpning Gloria Fabel

Foto: Gloria Fabel (maleri, utsnitt)
torsdag 8. juni
18.00–21.00
Gulburet

Utstillingsåpning med Gloria Fabel og konsert med Bart Clavier

Øver-Bakken Småbruk: Andelslandbruk og Kaffebrenneri, med den nykårede verdensmester i kokekaffe, Einun Skorem, bak rattet, presenterer og selger – i ordenes riktige forstand – verdens beste kokekaffe kvelden ut.

Det blir også salg av Gulburets småmat, gårdens egne øl, utabygdes vin og fruktdrikker.

Glasslåven og Gulburet holder langåpent til kl 21.

GLORIA FABEL
Bente Riseth med kunstnernavnet Gloria Fabel vokste opp på Frosta i Trøndelag, og har tegnet og malt fra tidlig barnsben av. Billeduttrykket hennes er fabulerende og inneholder mye symbolikk. Bildene er fulle av humor, men ofte med en melankolsk undertone. Forholdet mellom figurene i bildene skaper spenning og gåter som betrakteren kan fantasere rundt.
http://gloriafabel.com/

BART CLAVIER
Bart Clavier består av fire musikere. Jørgen Aasen Berget kommer fra Stavanger, er hovedvokalist, gitarist og låtskriver, og studerer både musikkterapi og profesjonsstudiet i psykologi ved Universitetet i Bergen. Guri Gjermstad Dypvik kommer fra Jøa i Nord-Trøndelag, er pianist og vokalist og bidrar av og til med melodika og trekkspill. Hun er utdannet musikkterapeut fra Griegakademiet –  Institutt for musikk, Universitetet i Bergen. Guri er barnebarn av Andreas Gjermstad fra Sparbu, og har mye familie i Steinkjerområdet. Torstein Mongstad kommer fra Solund i Sogn og Fjordane, er bassist og vokalist og er utdannet musikkpedagog fra Høgskolen i Bergen. Magnus Johnsen Sandåg er fra Bodø, er trompetist og vokalist og jobber som frilans musiker og musikkpedagog. Han er utdannet klassisk trompetist og pedagog fra Griegakademiet – Institutt for musikk, Universitetet i Bergen og Norges musikkhøgskole i Oslo.
http://bartclavier.com

Meny