TORA

TORA

(Fotograf ikke oppgitt)
lørdag 10. juni
18.00–01.00
Sundsand
Lørdagsfestpass
650 ,- Kjøp

Flatanger-band skal få fart i rockefoten på Inderøyfest

Aurora, Marit Larsen og TORA med flere til samme pris på Lørdagen!

Til tross for store nasjonale artistslipp de siste ukene, glemmer ikke Inderøyfest-arrangørene hvor de kommer fra. Til Inderøyfest kommer det sprudlende Flatanger-bandet Bad Influence.

Bad Influence startet i det små i kystbygda Flatanger i forbindelse med Ung Kultur Møtes (UKM) i 2011. Allerede på første forsøk klarte de kunststykket å gå helt til landsmønstringa.

Senere har de etablert seg som et bunnsolid band i regionen. I 2012 ble de nordtrønderske mestere i pop og rock; i det påfølgende trønderske mesterskapet kom de helt oppe på en andreplass. Denne suksessen førte med seg mange nye spillejobber. Storåsfestivalen, Steinkjerfestivalen og Blues In Hell er blant festivalene som har fått besøk av kvintetten.

Dette er et band som overrasker med egen musikk og rå framføring. Med klare elementer fra blues og soul i vokalen, skiller Bad Influence seg ut fra mengden av norske pop- og rockeband.

Bandet leverer musikk som kan sette fyr på en festivalscene eller et klubblokale. Her får du tunge, groovie trommebeats, funky gitarriff, sjelfulle gitarsoloer fra bluesverden, innslag av funk – og selvsagt pop og rock.

Bad Influence kommer sammen med AURORA, Marit Larsen og flere til å sørge for en magisk kveld på Sundsand. Vi serverer kvalitetsmusikk for enhver smak.

Vi er begeistret for at det finnes band i Nord-Trøndelag av den kvaliteten Bad Influence representerer, så nå bør folk i hele regionen kjenne sin besøkelsestid og bli med på folkefesten på Sundsand 10. juni!

Det settes opp busser fra flere steder på Innherred, så følg med oss på Facebook og www.inderoyfest.no

 

 

Meny