Silya og Inderøy Storband

Silya og Inderøy Storband

(Fotograf ikke oppgitt)
søndag 11. juni
15.00
Øyna
265 ,- Kjøp

Festivalsjefen vår fikk første gang oppleve SILYA & The Sailors i Sandefjord for mange år siden på en turné med et annet band. Det første han tenkte var at dette måtte vi bare gjøre på Inderøya en gang. Nå gjør vi det på Sundsand, og det blir full fart og hurra meg rundt – MEN – Samtidig så har dirigenten for Inderøy Storband i mange år gått å tenkt på muligheten for å gjøre noe sammen med SILYA – Hun er jo en av de flotteste storbanddamene vi har i Norge!

Og nå gjør vi det også!
Silya sender hjem bandet sitt etter signingsferden på Sundsand og får hjelp av superstjernene i Inderøy Storband på Søndagen. Stedet blir Øynaparken, og da borger det for en fantastisk utavdegsjælmedverdensbesteutsikt-konsert. Her kan du kjøpe deg mat, leke i sandkassa, spille litt putball, og ikke minst kose deg med en ekte storbandkonsert på toppen av Inderøya, før du spaserer ned til kirka for å få med deg Kari Bremnes!

Silya – som også har aner fra Inderøy – er mest kjent fra sin tid i Stjernekamp hvor hun vant hele sulamitten i 2013. Fra tidligere av så er hun kanskje mest kjent for superhiten ”Not for the dough” med bandet Multicyde.

Velkommen til taket over Inderøya!

Meny