Operapub på Saga

Operapub på Saga

(Fotograf ikke oppgitt)
fredag 9. juni
18.00
SAGA
Selges i døra (kort og kontant): kr 150 ,-

https://www.facebook.com/search/top/?q=operapub%20p%C3%A5%20inder%C3%B8yfest

Etter fjorårets suksess gjentas konseptet OperaPub på SAGA fredag 9. juni under InderøyFest.
– Operaverden består ikke bare av intriger og død, men inneholder også fest, moro og forførende fristerinner. Denne kvelden velger vi å vise frem akkurat dette, forteller mezzosopran Thale Jørstad.

Folkelig opera
Thale Jørstad er oppvokst på Sandvollan og er utdannet fra Universitet i Agder og musikkonservatoriet i Trondheim der hun fullførte sin mastergrad i klassisk sang i 2016, og hun har hatt roller i Olav Engelbrektson og i Opera Trøndelags oppsetning av Carmen. Jørstad lover god stemning denne kvelden ved Borgenfjorden. – Opera skal være folkelig, gøy og underholdende og kan gjerne kombineres med en øl eller to. Vi håper så mange som mulig tar turen også i år, og vi gleder oss til å ta dere med på en festfyllt reise gjennom operaens forlokkende verden.

Tilbake til Inderøy
På OperaPuben vil du, i tillegg til mezzosopran Jørstad, kunne få nyte stemmene til sopran Mildred Marita Ramberg Røthe, baryton Espen Gomperud Alvim og Jon Kristian Bye spiller piano. Flere av de medvirkende på denne kvelden har ei tilknytning til Inderøy og har gått på Inderøy Videregående skole.

Meny