Marit Larsen

Foto: Ingrid Pop
lørdag 10. juni
18.00–01.00
Sundsand
Lørdagsfestpass
650 ,- Kjøp

Aurora, Marit Larsen og Bad Influence med flere til samme pris på Lørdagen!

I over ti år har hun laget musikk som setter hele følelsesregisteret i sving. Hun er dama som fikk Spellemann-nominasjon som 13-åring. I juni kommer vår alles kjære popdronning Marit Larsen til Inderøy og Sundsand Arena.

Marit Larsen er tilbake med to av hennes aller beste plater noen sinne! «Bare» omtrent 20 år etter den internasjonale suksessen, har Larsen utviklet seg til sannsynligvis å være Norges ledende singer-songwriter.

2016 ble et stort år for Marit Larsen. Nøyaktig elleve år etter at hun solodebuterte på by:Larm i Stavanger og skrev kontrakt med EMI Music Norway, slapp hun Joni was right I / II – de første utgivelsene på helt eget selskap (Håndbrygg records), til strålende kritikker.

Utgivelsene tok lytterne med ut på et sidespor, forbi den rendyrkede popmusikken. Et spor det lenge har ligget i kortene at Marit ville utforske. De store melodiene kombineres her med et mer organisk lydbilde – flere strenger, mer sjel og enda mer Marit.

Sammen med Tor Egil Kreken, Mari Kreken og Christer Slaaen tok hun det nye uttrykket til scenen, og serverte nytt materiale og velkjente popperler i helt ny drakt. Når Marit gir seg i kast med festivalsommeren 2017, kan du kan endelig oppleve det sjelfulle låtuniverset på ny.

To av artistene som skal fylle Sundsand med melodi 10. juni er altså Marit Larsen og AURORA. Der den ene har vært en internasjonal barnestjerne og nå etablert seg som én av Norges ypperste låtskrivere, har den andre på kort tid skutt opp på den internasjonale stjernehimmelen. 10. juni har du mulighet til å oppleve en kveld med nær, sår popmusikk og mørk, mektig synthpop. Den sjansen er det ikke sikkert du får igjen.

Meny