Kari Bremnes

Foto: Øyvind Toft
søndag 11. juni
19.30
Sakshaug kirke
435 ,- Kjøp

Kari Bremnes er i dag en av Norges absolutt fremste låtskrivere og sangere, i tillegg til å være en formidabel live-artist. Kari har et spesielt forhold til publikummet sitt, og det er kanskje nettopp derfor konsertene hennes oppleves som skjellsettende. Hun sier at hun har en voldsom respekt for publikum, men at hun i begynnelsen var mer redd. Nå som tiden har gått mener Kari at denne respekten, og redselen, har endret seg – Forholdet er blitt til noe som ligner et vennskap!

Live-konsertene til Kari Bremnes er kjent for å være på grensen til det ekstreme. Historiene som fortelles, og nærheten til folk er kjernen i det som nesten er blitt en egen sjanger. Det handler om å miste, og om å finne. Det handler om storhet og det handler om trivialiteter.

”Konsertene er det mest spennende jeg gjør. Og vi snakker høyspenning. Det er der vi møtes med alt vi har, sal og scene”

Kari har med seg bandet sitt, som i noen tilfeller omtales som verdensklasse, i tillegg til lys- og lyddesignere som er kompromissløse.

Det borger rett og slett for at du skal få en av årets konsertopplevelser nettopp i Sakshaug Kirke denne søndagen.

NB – Begrenset antall plasser!

Meny